пʼятниця, 21 вересня 2007 14:03

Аллу Пугачову готують до операції на серці

Аллу Пугачову знов готують до серйозної операції на серці. З джерел в оточенні зірки газеті "Аргументи і факти" стало відомо, що співачка вже обстежилася в московському кардіоцентрі, і лікарі рекомендували їй повний спокій.

Проблеми з серцем у примадонни почалися п"ять років тому. Неправильний спосіб життя, а також спадковість (мати Пугачевої теж була сердечник) зіграли свою роль. Тоді їй поставили невтішний діагноз - погана прохідність судин і тромбофлебіт. Минулого року Пугачова вже перенесла серйозну операцію. Їй зробили стентування: сталевими трубками розширили просвіт чотирьох судин серця.

"Я довго ходила в передінфарктному стані, абсолютно не підозрюючи про це, - розповіла АіФ Пугачова. - Коли мене побачили лікарі, то здивувалися, що я ще жива. У мене була паніка. Я боялася, що це трапиться на сцені, тому що журналісти всі перебрешуть. Скажуть: вона п"яна була або ще що-небудь, а я не встигну розповісти правду".

Цього літа на стані здоров"я співачки позначилися спека і наслідки, про які її попереджали пластичні хірурги. До них Пугачова зверталася півроку тому, не дивлячись на суворі заборони кардіологів.

Як пише газета, на даний момент співачка ледь пересувається. Крім того, вона поповніла, і її обличчя стало одутлим.

Будь-яка операція на серці в 58-річному віці - великий ризик. Тому близькі серйозно побоюються за життя Алли Борисівни. Невипадково запущена недавно чутка про її смерть миттєво облетіла всю Москву.

Сама Алла настроєна оптимістично: "Я люблю такі чутки. Значить, я довго житиму!"

Зараз ви читаєте новину «Аллу Пугачову готують до операції на серці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі