середа, 10 жовтня 2007 13:39

Алла Пугачова йде з сцени

Примадонна естради Пугачова з"являтиметься на зйомках ТБ-програм, братиме участь в збірних концертах і займатиметься улюбленим дітищем - "Радіо Алла". При цьому в оточенні Пугачевої кажуть, що під Новий рік співачка офіційно оголосить всім про припинення гастрольної діяльності.

"Напевно, це останні гастролі, - розповів один з музикантів Пугачевої. - Алла вже сама про це говорить. Не може вона більше їздити на гастролі - втомилася, та і здоров"я не те".

"Алла Борисівна незабаром збирається розпустити весь свій колектив, - продовжував інший музикант. - Нам оголосили, що ми можемо шукати собі нове місце роботи. Хтось вже пішов звукорежисером на ТБ, хтось влаштовується до інших артистів".

Слова музикантів побічно підтверджує і графік виступів співачки. До кінця цього року і в 2008-му в планах Пугачевої немає жодного сольного концерту, що дуже незвично.

Десять років тому Пугачова офіційно оголосила про те, що припиняє співати. Але обіцянки своє не стримала, нагадує видання "Аргументи і факти".

Зараз ви читаєте новину «Алла Пугачова йде з сцени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі