середа, 12 вересня 2018 11:22

Алла Мазур просить допомогти врятувати дівчинку, яка має 70% опіків тіла

Автор: Фото надане Ольгою Кульбачною
  Щодня на лікування Таї йде близько 5 тисяч гривень.
Щодня на лікування Таї йде близько 5 тисяч гривень.

4-річна Таїса Кульбачна з Харкова перебуває в опіковому відділенні міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної допомоги. У дівчинки 70% опіків тіла. Щодня на її лікування потрібно в середньому по 5 тис. грн. Рідні просять допомоги.

"Це трапилося на Сумщині в бабусі, за якою доглядає мій тато. Тая з мамою теж туди поїхали на літо. 30 серпня ввечері нагріли води для душу й поставили в кутку. Не помітили, що дитина зайшла туди, коли гралася з котиком. Тая задкувала, зачепилася й упала у відро з окропом. Фактично в нього сіла. Отримала тяжкі опіки. У першу добу стояло питання життя і смерті. Треба було кожні три години купляти ліки. До 3 вересня ми були в лікарні Сум. Опісля нас по санавіації перевезли в Харків. Щодня на лікування донечки потрібно не менше 4 тисяч гривень", - розповіла Gazeta.ua мати Ольга Кульбачна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10-місячному Данилу терміново потрібно закрили отвір в серці

Про допомогу для дівчинки просить на своїй сторінці у Facebook відома телеведуча Алла Мазур:

"Рідко прошу, але фото дівчинки з опіками перевернули душу. Що буває, коли наші діти необережно виливають на себе кип'яток, хоч трохи… Як страшенно їм боляче, як кричать, знає, напевне, чимало мам. Серце розривається від неможливості допомогти негайно. Але я не можу навіть уявити, що відчуває зараз ця крихітка. Коли маленьке тільце – суцільна рана. До якої неможливо торкнутися. Щосекундний нестерпний біль і смертельна небезпека. Таєчку рятують лікарі, які лікували Настю Овчар. Основні препарати в клініці є. Але "ми працюємо в українських умовах" - сказали мені відверто. Тому частину ліків – батьки таки докуповують. Таю Кульбачну лікує один із кращих фахівців клініки: Валерій Матвійович Кім. Я розмовляла з ним, вони роблять все можливе, щоб хоча б полегшити біль малечі. Але Тася й досі у важкому стані. Попереду ще мінімум 4 операції. Батьки, звісно, готові продати останнє, щоб врятувати своє ангелятко. Але зважились просити про допомогу небайдужих людей. Прошу і я. Навіть невелика сума від кожного з нас – разом дасть Таєчці надію. Уклінно дякую усім, хто відгукнеться".

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 4149 4978 3609 1803 (Кульбачна Ольга Анатоліївна).

Зараз ви читаєте новину «Алла Мазур просить допомогти врятувати дівчинку, яка має 70% опіків тіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі