четвер, 26 червня 2008 12:27

Алісія Мілано знялася голою в ролі холодного трупа (ФОТО)

Зірка серіалу "Зачаровані" актриса Алісія Мілано з"явилася голою в новому фільмі режисера Марка Шолерманна "Патологія" - але не в звичному для себе образі спокусливої красуні, а у вигляді холодного трупа, який препарує її друг - медик-практикант.

За сюжетом фільму, багатообіцяючий випускник медичної школи Гарварду поступає на практику у відділення патології, де йому стає відомо про дивне захоплення його нових товаришів - члени групи по черзі здійснюють вбивство, а решта намагаються розгадати причину смерті шляхом розтину.

Фільм рясніє кадрами ніг з бирками на пальцях і подробицями роботи патологоанатомів - від розтину грудних кліток і черепів під дружні бесіди до кидання один в одного людськими нирками.

У одній з таких жорстких сцен і бере участь Алісія Мілано - саме її тіло натуралістично розкриває студент. Дехто б багато віддав, щоб дізнатися, як це було знято. ТОРnews.

Зараз ви читаєте новину «Алісія Мілано знялася голою в ролі холодного трупа (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі