понеділок, 21 січня 2008 09:14

Актрису Ліндсі Лохан відправили у морг

 Скандальна голлівудська актриса Ліндсі Лохан змушена буде провести якийсь час у морзі - це стане частиною покарання за керування автомобілем  у стані алкогольного і наркотичного сп"яніння.

За рішенням суду, 21-річна зірка відпрацює у морзі два дні по 4 години в рамках програми, яка зокрема повинна продемонструвати можливі наслідки її протизаконного вчинка. Вона також повинна пропрацювати 2 дні у відділенні екстреної медичної допомоги лікарні.

До цього тусовщиця вже провела 2 місяці у реабілітаційних центрах, крім того, вона виконувала частину громадських  робіт. У січні минулого року Ліндсі проходила курс у центрі Wonderland у Лос-Анджелесі. Після цього вона лягла у центр Promises у Малібу, звідки виписалася 12 липня.

У травні 2007 року Ліндсі Лохан заарештували після того, як в Беверлі Хіллс на своєму "Мерседесі" вона врізалася у дерево. У липні її знову заарештували за переслідування на машині матері однієї з помічниць. У обох випадках у Лохан знайшли невелику кількість кокаїну.

У серпні суддя засудив її до чотирьох днів ув"язнення, але враховуючи час, вже проведений в ув"язненні, скоротив покарання до одного дня. Їй також призначили 10 днів громадських робіт і курс реабілітації в медичному центрі, який вона закінчила у жовтні.

Ліндсі  вирушила у центр Cirque Lodge у місті Санденс в серпні відповідно до постанови суду, який пізніше засудив її до одного дня ув"язнення і громадських  робіт. Реабілітаційний центр вона залишила 8 жовтня.

У листопаді Ліндсі провела 84 хвилини у в"язниці. Крім того, вона пройшла виправні роботи в Американському центрі з переливання крові Міжнародного комітету червоного хреста, повідомляє АР.

Зараз ви читаєте новину «Актрису Ліндсі Лохан відправили у морг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі