понеділок, 18 лютого 2008 08:43

Актриса Сара Джесіка Паркер під час прогулянки загорнула сина в целофан (ФОТО)

Щоб уберегти свого 5-річного сина Джеймса Уілкі від простуди і папарацці, зірка "Сексу у великому місті" Сара Джесіка Паркер не придумала нічого кращого, як упакувати хлопчика в целофан і вивозити його на вулицю тільки в такій стерильній обгортці.

Сара Джесіка Паркер народилася 25 березня 1965 року. Батьки - Стівен Паркер і Барбара Фрост розвелися, тому Сара разом з двома братами і сестрою поселилися в родині вітчима.

Батьки прагнули зробити з дівчинки актрису. Виявивши в ній талант, вже в 1976 році, зовсім молоденька Сара отримує роль в постановці - "Безневинні". А через деякий час Сара бере участь в мюзиклі "Звуки музики".

Правда, преса почала проявляти увагу до Сари лише після того, як репортери дізналися про її роман з Робертом Дауні Молодшим, з яким актриса прожила декілька років; актором Ніколасом Кейджем і Джоном Кенеді Молодшим. З цими відносинами актриса швидко покінчила. В її житті з"явився саме той чоловік, з яким вона справді стала щасливою, - актор Метью Бродерік, який згодом стане її чоловіком.

Сара грала як позитивних, так і негативних героїв. У деяких фільмах їй навіть доводилася грати собак. Справжнім зоряним часом, що приніс їй славу, став серіал "Секс у великому місті", коли кабельний телеканал HBO запустив у виробництво серіал про незалежних і сильних жінок, які живуть в самому серці Нью-Йорка.

19 травня 1997 року Сара вийшла заміж за актора Метью Бродеріка. 28 жовтня 2002 року у них народився хлопчик - Джеймс Уілкі Бродерік.

За матеріалами:"Твой ДЕНЬ" і "Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Актриса Сара Джесіка Паркер під час прогулянки загорнула сина в целофан (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі