Ексклюзиви
вівторок, 22 квітня 2008 13:16

Актриса Пенелопа Крус оголилася в новому фільмі (ФОТО)

 
У новому фільмі режисера Ізабель Койшет "Елегія", 64-річний актор Бен Кінгслі та прекрасна Пенелопа Крус займуться коханням просто в кадрі. В еротичній сцені Крус з"явиться перед глядачами повністю оголеною. Бен Кінгслі з"явився на великому екрані в 1972 році в детективі "Страх відкриває двері", але зоряним для актора став легендарний фільм Річарда Аттенборо "Ганді", в якому головна роль принесла йому "Оскар". Але не дивлячись на все, сцена кохання з Крус - це, можна сказати, унікальний випадок в кар"єрі Бена Кінгслі, оскільки Пенелопа є однією з найсексуальніших актрис Голівуду.

Фільм "Елегія" вийде на екрани 26 червня 2008 року. У ньому розповідається історія відносин чоловіка і жінки. Головні герої фільму - молода дівчина з Куби, роль якої грає Пенелопа Крус і професор-плейбой у виконанні Бена Кінгслі. Вони знайомляться в Нью-Йорку і, не дивлячись на відмінності в походженні та способі життя, закохуються один в одного. Любовні відносини приносять не тільки радість і пристрасть, але розчарування і ревнощі.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Актриса Пенелопа Крус оголилася в новому фільмі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути