четвер, 03 квітня 2008 08:27

Актриса Аліка Cмєхова поранилася на зйомках "Танців із зірками" (ФОТО)

Відома актриса і 40 літня мати двох синів Аліка Смєхова серйозно пошкодила руку, виконуючи запальний танок в парі зі своїм партнером по шоу - молодим красенем Аркадієм Полежаєвим.

Фатальна жінка з самого ранку була не в настрої. Спочатку її не влаштовував різнокольоровий наряд з пір"я, який костюмери зшили для номера, потім почалися проблеми з музикою. Проте перед танцем Аліка була в повній бойовій готовності.

"Ну що, почнемо нарешті танцювати?" - звернулася красуня до Аркадія, який безуспішно намагався розвіяти поганий настрій партнерки.

Заграла музика, і пластична брюнетка закрутилася по танцполу. Танець вже добігав кінця, залишалося тільки ефектне розкручування у фіналі з присіданням на підлогу. Але поворот якраз і не вдався - в останню мить артистка заплуталася в сукні і невдало впала, підставивши руку.

Аркадій, бачивши, що партнерка посміхається, голосно розсміявся і допоміг Алікі встати. Але, як з"ясувалося, усмішка актриси провіщала бурю.

"У мене кров йде", - почала вередувати дочка Атоса після того, як її підняли з підлоги. - Я не можу танцювати, і взагалі я втомилася."

Навколо потерпілої тут же заметушилися розторопні адміністратори проекту, пропонуючи покликати лікаря. Але незабаром Аліка трохи заспокоїлася, кровотеча виявилася безпечною, і зірка знову приступила до репетиції, повідомляє Твій День.

Зараз ви читаєте новину «Актриса Аліка Cмєхова поранилася на зйомках "Танців із зірками" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі