пʼятниця, 12 жовтня 2007 12:07

Акторові Володимиру Етушу злодії повернули вкрадене

Дивовижну пошану проявили невідомі, але дуже совісні грабіжники по відношенню до улюбленого актора Володимира Етуша. Злочинці повернули артистові частину цінностей, вкрадених із його квартири цього літа. Разом із прикрасами, які в целофановому пакетику підкинули під двері пана Етуша, злодії залишили записку з вибаченнями і обіцянкою повернути решту речей. Наприкінці липня, зламавши залізні двері, злодії забралися в обладнану сигналізацією квартиру Володимира Етуша. Викрадачі, помилувавшись на портрети і афіші із зображенням актора, відкрили сейф і винесли з квартири гроші і коштовності. Про візит непроханих гостей Етушу повідомили сусіди – він в цей час із дружиною відпочивав в Геленджику.

Важко сказати, почуття провини чи любов до актора спонукали злочинців встати на шлях виправлення і повернути за два місяці частину вкрадених коштовностей. Для свого другого візиту злодії знов вибрали час, коли актора не було в столиці.

Цього разу Володимир Етуш із дружиною був на кінофестивалі в Благовещенську. Ще раз ламати двері, щоб повернути вкрадене, злодії не стали – вони просто поклали целофановий пакетик із коштовностями під килимок. Там же викрадачі залишили записку для актора, в якій написали: "Шановний Етуш! Вибачите нас, ми були вимушені це зробити. Речі були закладені. Повертаємо частину. Решту повернемо потім".

Пакетик виявила сусідка по поверху. За відомою вже їй схемою вона викликала міліцію і зателефонувала Етушу. "Цього разу ми не стали переривати поїздку, тому ще не встигли забрати прикраси, – розповів Володимир Етуш. – Але цей випадок нас настільки здивував, що ми досі не отямилися. Я чув, що одного разу вкрадену машину повернули Кікабідзе. Він спеціально звертався до авторитетів, а потім із вибаченнями йому пригнали його автомобіль. Викрадачі не знали, що машина належала акторові. Але абсолютно незрозуміло, що спонукало наших злодіїв повернути частину вкраденого. Ймовірно, вони потім здогадалися, що квартира належить нам, і тоді вирішили висловити свою вдячність. А ми і не сподівалися. Такий вчинок ми не можемо не оцінити". ТОРnews.

Зараз ви читаєте новину «Акторові Володимиру Етушу злодії повернули вкрадене». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі