понеділок, 28 січня 2008 08:26

Актора Хіта Леджера поховають у Австралії

Тіло актора Хіта Леджера, що помер 23 січня в своїй квартирі на Манхеттені, буде перевезено до Австралії, проте деталі похорону поки не розголошуються, повідомляє в неділю агентство France Presse. Як розповів австралійським ЗМІ дядько покійного, Майк Леджер, батьки поїхали в США, щоб перевезти тіло на батьківщину. За деякими даними, сім"я має намір поховати його в місті Перт на південному заході Австралії, де актор виріс. Можливо, сказав Майк Леджер, панахида відбудеться в школі, яку закінчив Хіт Леджер, проте остаточне рішення з цього приводу ще не ухвалене.

"Ми знаємо, що в каплиці при школі готові провести службу, якщо Кім (батько Леджера) захоче. Але, можливо, вони не побажають влаштовувати публічне поховання. Можливо, навіть ми не потрапимо на нього", – пояснив дядько.

Майк Леджер у інтерв"ю знов виключив можливість самогубства актора. "Ми переконані, що він ніколи не зробив би нічого такого навмисне", – наголосив він.

Нагадаємо, мертвого Хіта Леджера знайшла массажистка, що прийшла за попередньою домовленістю. У квартирі поліція виявила декілька найменувань сильнодіючих препаратів, що дало підставу висунути версію про самогубство або про смерть від передозування ліків. Розтин поки не допоміг встановити точну причину смерті. Як очікується, результати токсикологічного дослідження тканин будуть відомі за тиждень.

Леджер став усесвітньо відомим у 2005 році після виходу картини Енга Лі "Горбата гора". За виконання ролі ковбоя-гомосексуаліста він отримав "Золотий глобус" і був номінований на премію "Оскар", повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Актора Хіта Леджера поховають у Австралії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі