пʼятниця, 14 грудня 2007 16:47

Актор Михайло Державін потрапив до реанімації

Актор Михайло Державін потрапив до реанімації

Спочатку лікарі подумали, що у популярного актора апендицит, проте при ретельнішому огляді вони зрозуміли, що справи серйозніші, у Державіна знайшли проривну виразку і терміново прооперували.

Популярний актор театру і кіно Михайло Державін сьогодні увечері екстрено прооперований в одній з московських клінік.

Зараз улюбленець публіки знаходиться в реанімації. За його життя борються кращі лікарі.

Як стало відомо, в клініку актор поступив по "швидкій допомозі" з сильними болями в області живота. Первинний діагноз, який поставили медики, апендицит. Але вже на операційному столі стало ясно, що стан пацієнта набагато складніший - у Михайла Державіна виявлена проривна виразка. І медики були вимушені екстрено прооперувати знаменитість. Хірургічне втручання пройшло успішно. Але актор поки перебуває у важкому стані в реанімації. Ескулапи роблять все можливе, щоб врятувати життя знаменитого пацієнта, повідомляє МК.

Михайло Державін був постійним пацієнтом кардіологічного центру ім. Бакульова. І більше всього лікарі побоювалися за його серце і судини. А те, що відбулося з актором сьогодні, стало для медиків повною несподіванкою.

Дружина актора Роксана Бабаян знаходиться поряд з чоловіком і не відходить від нього, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Актор Михайло Державін потрапив до реанімації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі