субота, 24 грудня 2022 14:50

Якої погоди чекати на Різдво: оновлений прогноз

Сніг, дощі й тепла погода прийдуть в Україну на Різдво, 25 грудня.

Циклон із центром над Кримом і західні атмосферні фронти зумовлять вологу погоду в більшості областей, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

"Випадатиме дощ, переходитиме в мокрий сніг. У східних областях завтра буде без істотних опадів, лише місцями незначний дощ. У другій половині дня неділі в західній частині опади також притихнуть. Окрім красивої картинки, мокрий сніг може ускладнювати рух на дорогах і тротуарах, налипаючи, де схоче. Тому ходіть колядувати обережно й у міцному взутті", – наголосила вона.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  Циклон з центром над Кримом та західні атмосферні фронти зумовлять вологу погоду в більшості областей
Циклон з центром над Кримом та західні атмосферні фронти зумовлять вологу погоду в більшості областей

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весна серед зими: народний синоптик шокував прогнозом

У Києві на Різдво очікується дощ з переходом у сніг. Температура повітря в столиці вночі становитиме 0...+1°С, а завтра вдень повітря прогріється лише до +1...3°С.

"Хай буде смачною сьогодні ввечері кутя, хай кожен, хто не вдома, відчує тепло, вірність і надії від найрідніших і навіть незнайомих, хай Вифлеємська зірка засяє нам новою радістю, яка не бувала", – побажала Діденко.

До кінця 2022 року та на початку 2023-го погода в Україні буде аномально теплою. На новорічні свята не варто очікувати зимової казки, заявив синоптик Ігор Кібальчич. На Новий рік українців чекають аномальне тепло, дощі та мряка. Така ж погода з опадами зберігатиметься й на початку січня.

Зараз ви читаєте новину «Якої погоди чекати на Різдво: оновлений прогноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі