четвер, 24 липня 2008 08:42

Який кандидат в президенти США популярніший

Опитування населення США, проведене NBCNews спільно з Wall Street Journal, показало, що кандидат в президенти США від Демократичної партії Барак Обама популярніший свого суперника республіканця Джона Маккейна на шість відсотків (47 проти 41), передає агентство Reuters.

При цьому 55 відсотків жителів США вважають, що 46-річного Обаму вибирати президентом ризиковано, і лише 35 відсотків думають так про 71-річний Маккейна, який представляє Арізону в Сенаті США вже близько двадцяти років.

28 відсотків респондентів вірять в те, що Обамі вдасться справитися з економічними проблемами США, і в півтора рази менше - 17 відсотків - упевнені в здібностях Маккейна.

За даними опитування GallupPoll, популярність Обами трохи нижча - він виграє у Маккейна лише чотири відсотки (46 проти 42). В цілому ж середньостатистичні дані опитувань громадської думки майже не змінилися за останній місяць. У двадцятих числах червня Обама лідирував приблизно з тим же усередненим показником близько шести відсотків.

Зараз ви читаєте новину «Який кандидат в президенти США популярніший». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі