середа, 11 квітня 2007 08:03

Які стрінги носять голівудські зірки (ФОТО)
5

Брюки, які міцно увійшли в моду, і джинси на стегнах дали можливість більшості жінок виглядати ще сексуальніше. Проте у кожної речі є як свої переваги, так і недоліки. Тепер можна відмінно виглядати, не вдягаючи при цьому незручних міні-спідниць або суконь. Проте разом з комфортом і красою жінкам дісталося і декілька проблем. Варто пані нахилитися або сісти, як з модних брюк тут же виглядає нижня білизна.

А ось якщо трусики демонструє яка-небудь знаменитість, то жоден папарацці не може спокійно пройти повз це. Сайт TMZ.com представив свою галерею зоряних стрінгів.

Акторка Кемерон Діаз за чимось нагнулася, сидячи на стільці на знімальному майданчику під час перерви. Численні папарацці зняли її стрінги кольору морської хвилі.

Матуся Памела Андерсон сіла, щоб допомогти зав"язати шнурки своєму синові. Зірка "Спасателей Малибу" навряд чи зніяковіє, дізнавшись, що у цей момент її знімали.

Ніколь Кидман втратила рівновагу в той момент, коли сідала на борт яхти під час відпочинку на Карібських островах. Актриса ніяково нагнулася, намагаючись не впасти, і фотографам вдалося зняти відмінний кадр - її білі бриджі, з яких показалися білі стрінги. Примітно, що чоловік Ніколь, кантрі-співак Кейт Урбан, у цей момент знаходився поряд з дружиною, проте навіть не спробував допомогти їй.

Актриса Шарліз Терон загоряє топлес на пляжі у Бразилії. Папарацці вдалося зробити прекрасний кадр еротичних сідниць акторки. Як відзначає TMZ.com, такий відвертий вид Шарліз зовсім не говорить про те, що пляж приватний.

Король нічних клубів і відомий британський плейбой Пітер Стрінгфеллоу наочно продемонстрував своїй подрузі, чому він отримав таке прізвище. Як з"ясувалося, всім плавкам власник одного з найдорожчих лондонських клубів Stringfellows вважає за краще стрінги, передають Фактnews.

Фото TMZ.com

Зараз ви читаєте новину «Які стрінги носять голівудські зірки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі