субота, 12 квітня 2008 14:42

Акція художниці, яка подорожувала у весільній сукні, закінчилася летально

Турецькі поліцейські в околицях Стамбулу знайшли тіло 33-річної італійської художниці Джузеппіни Паскуаліно-ді-Марінео, яка автостопом у весільному вбранні мала намір досягти Лівану.

33-річна мешканка Мілана, племінниця одного з відомих італійських акторів, вирішила провести миротворчу акцію під назвою "Наречені в подорожі". Своє послання "Життя і мир" художниця хотіла донести в землі, утомлені від конфліктів. У поїздку Джузеппіна вирушила разом зі своєю подругою Сильвією Моро 8 березня 2008 року. Обидві італійки подорожували автостопом у вінчальних сукнях.

Італійка перебувала в контакті з родичами впродовж всієї подорожі. Художниця проїхала Італію, Балканські країни, дісталася до Туреччини.

Незважаючи на постійний зв"язок з рідними й увагу до дивної акції італійських ЗМІ, дівчина зникла з поля зору 31 березня. Стало відомо, що за кілька днів до зникнення Джузеппіна посварилася зі своєю подругою і продовжила свою подорож на самоті.

Як повідомило агентство Apcom з посиланням на заяву генконсула Італії в Стамбулі Стефано Канціо, вночі в п"ятницю турецька поліція знайшла в лісі неподалік від Стамбулу тіло Джузеппіни, засипане землею й гіллям.

Вийти на слід підозрюваного у вбивстві італійки поліцейським вдалося за допомогою даних, які збереглися в мобільному телефоні Джузеппіни, що був знайдений на місці злочину. Виявилось, що підозрюваний встиг зробити кілька дзвінків, сказав Канціо.

За його словами, поліція встановила особу підозрюваного. Ним виявився 38-річний безробітний житель Туреччини, який був відразу ж затриманий і зізнався у скоєному, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Акція художниці, яка подорожувала у весільній сукні, закінчилася летально». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі