четвер, 08 листопада 2018 13:08

Яка погода буде до кінця тижня
3

До кінця тижня в Україні почнеться похолодання
Фото: facebook.com/
До кінця тижня в Україні почнеться похолодання
До кінця тижня в Україні почнеться похолодання

Найближчої доби в Україні буде тепла погода вдень, вночі будуть заморозки.

Загалом температура до кінця тижня знизиться, повідомила синоптик Наталка Діденко у Facebook.

"В Україні - антициклон, без опадів, тумани, серпанки, слабкий, максимум помірний вітер. Щоправда, одягатися вже доведеться серйозніше. Адже температура повітря невблаганно знижується", - написала синоптик.

Діденко повідомила, що вночі в Україні очікується від +4°C до -4°C, вдень +7+12°C, на Заході та Півдні +10+14°C. У Києві також без опадів, туман, вночі 0-2°C морозу, на околицях до -2-4°C, вдень +7+10 °C.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому ціна на імпортні томати злетить в 4 рази

За словами синоптика, на вихідних погода суттєво не зміниться.

"Спостерігатиметься посилення вітру у неділю, 11 листопада. Через холод, вітер і туманну вологість буде відчуття значного зниження температури повітря, тому в неділю одягайтеся особливо тепло", - додала вона.

За даними Українського гідрометцентра, вночі та вранці у п'ятницю Україну накриють тумани. Вітер переважно південно-східний, 3-8 м/с.

У суботу, 10 листопада, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с.

Температура повітря вночі від -4°C до +1°C; вдень +4-10°C на Закарпатті, Прикарпатті, у Криму та Одеській області +9-14°C. У східних, Сумській і Чернігівській областях +1-6°C.

У Києві 10 листопада без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі близько 0°C, вдень +7-9°C.

"Із 22 до 27 листопада очікується серйозне зниження температури: до 5-11 градусів морозу вночі. Але з 28 по 30 листопада знову прийде потепління. Так що весь останній місяць осені в Україні будуть температурні гойдалки", - повідомив народний синоптик Леонід Горбань.

Зараз ви читаєте новину «Яка погода буде до кінця тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі