середа, 23 липня 2008 07:19

Як зірки роздягаються в рекламі (ФОТО)
16

Знаменита особа в рекламі будь-якого продукту - запорука його успіху, ну а напіводягнене тіло зробить будь-яку рекламу набагато ефективнішою. Знаменитості, як показує практика, достатньо охоче роздягаються в рекламі, демонструючи всьому світу то скромно заретушоване, а то і відверто голе тіло. У рекламі роздягалися Девід Бекхем, Періс Хілтон, Памела Андерсон, Єва Мендес, Шарліз Терон, Крістіна Агілера.

Девід Бекхем (David Beckham) в рекламі спідньої білизни модного бренду Emporio Armani залишився в одних трусах, що не надто приховують його принади.

Кіра Найтлі (Keira Knightley) в рекламі аромату Chanel цнотливо прикриває груди капелюхом. Груди актриси дизайнерам довелося штучно збільшувати за допомогою графічних програм.

Періс Хілтон (Paris Hilton) голою рекламувала шампанське RICH Prosecco.

Дженніфер Аністон (Jennifer Aniston) знялася голою в рекламі питного бренду Smart Water.

Найчастіше голі знаменитості позують для модних брендів. Так, Софі Даль (Sophie Dahl) роздяглася для реклами парфуму YSL.

Зірка "Арсеналу" Фреді Лундберг (Freddie Lungberg) знявся в рекламі спідньої білизни Calvin Klein.

Єва Херцигова (Eva Herzigova) голою рекламувала шампанське Dom Perignon.

Співачка Бейонсе (Beyonce) знялася топлес в рекламі власного модного бренду House Of Deron, цнотливо прикриваючись долонькою.

Актриса Шарліз Терон (Charlize Theron) у відвертій рекламі для Dior.

Актор Марк Уолберг також засвітився в рекламі спідньої білизни Calvin Klein.

Для супермоделі Кейт Мосс (Kate Moss) роздягатися в рекламі - цілком звична справа. Так, вона оголилася для реклами парфуму Chanel.

І реклами чоловічого аромату Calvin Klein.

Крістіна Агілера (Christina Aguilera) голою рекламує власний парфум.

Навіть Сара Мішель Геллар (Sarah Michelle Gellar) роздяглася - щоправда, з добродійною метою. Актриса знялася в соціальній рекламі американського об"єднання Coalition of Skin Diseases.

Памела Андерсон голою бореться за права тварин разом з PETA.

Так само як і Єва Мендес, повідомляє Spletni.net.

Зараз ви читаєте новину «Як зірки роздягаються в рекламі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі