вівторок, 08 січня 2008 11:13

Як зірки провели новорічні канікули (ФОТО)
10

Зірки, як і звичайні люди, постаралися добре провести різдвяні і новорічні канікули. Частина знаменитостей відправилася загоряти на пляжі, друга частина віддала перевагу гірськолижним курортам. Сайт АВС публікує галерею відпускних фотографій зірок Голлівуду.

Тоді як перед більшістю знаменитостей стояло завдання скинути вагу на новорічних канікулах і привести себе в ідеальну форму, відома співачка Кристина Міліан виглядала так на відпочинку, неначе вже виконала програму максимум. Співачка провела останні дні року, що пішов, в Майамі.

Фотомодель і старша дочка магната Дональда Трампа, Іванка Трамп, була помічена на острові Сант-Бартс з своїм другом Джаредом Кушнером. Папарацці зняли, як бойфренд носив свою подружку на шиї. Тато Дональд Трамп може бути задоволений - обранець його дочки сильний чоловік.

Репперша і актриса Eve теж вирішила відпочити до Майамі, як і багато інших зірок. Свята вона провела, насолоджуючись сонцем і прогулюючись по березі.

Дженніфер Аністон провела канікули в Мексиці разом з своєю подругою Кортні Кокс і її чоловіком Девідом Аркеттом. Схоже, Аністон оголосила війну своїм стегнам, що потовщали, і животу, що ріс. В усякому разі її бачили такою, що займається спортом. Через втрату форми ходили навіть чутки, що актриса вагітна. До речі, в Мексиці Джен бачили з таємничим незнайомцем, з яким вони обнімалися і мило воркували.

Актриса Николетт Шерідан і її наречений Майкл Болтон були також помічені на березі острова Сант-Бартс на різдвяних канікулах. Судячи по настрою закоханих їхнє весілля не за горами.

Не дивлячись на недавні шокуючі повідомлення про те, що дідусь сестер Нікі і Періс Хілтон позбавив їх багатомільйонного спадку, пожертвувавши велику частину свого стану на добродійні цілі, це не перешкодило скандальним тусовщицям весело провести канікули на Гаваях.

Суддя шоу "Американський ідол" Саймон Коуелл був помічений на канікулах разом з своєю подружкою Тері Сеймур за водним спортом - парочка каталася на скутері. Недавно таблоїди повідомляли, що нібито у закоханих проблеми у відносинах. Але виглядали вони безтурботно щасливими.

Актор Курт Рассел і актриса Кейт Хадсон, яка є дочкою його супутниці по життю протягом 21 року Голді Хоун, були помічені на американському гірськолижному курорту Аспен.

Супермодель Хайді Клум і її чоловік, співак Сіл, також провели свята в Аспені (штат Колорадо). Разом з подружжям відпочивали і їхні троє дітей.

Співачка Мерайя Кері також була помічена в тому ж Аспені. З собачкою під пахвою, на високих каблуках, на яких навряд чи зручно штурмувати сніжні вершини, і з еротично виставленими грудьми з коротенької блискучої курточки співачка виглядала дуже забавно. За матеріалами Фактnews.

Зараз ви читаєте новину «Як зірки провели новорічні канікули (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі