четвер, 24 січня 2008 08:43

Як Волочкова танцювала з темношкірим музикантом (ФОТО)
5

Свято з нагоди  50-річчя відомого декоратора стало для Анастасії Волочкової відмінним приводом повеселитися.

Видно, у балерини ще не пройшов запал з її недавнього дня народження, коли вона танцювала буквально до упаду, і на святі друга вона знову стала зіркою танцпола

. Правда, її партнером був не законний чоловік Ігор Вдовін, а темношкірий музикант.

Привітати Бориса з ювілеєм прийшло багато його друзів, колеги і політичні діячі. Йосип Кобзон  і В"ячеслав Фетисов чинно сиділи за першими столиками і незабаром пішли.

На ювілейний банкет Краснова балерина і учасниця шоу "Льодовиковий період" прийшла під руку з чоловіком, але вже після кількох тостів за здоров"я іменинника Настя опинилася на танцполі. Причому умовити Ігоря скласти їй компанію Волочковій не вдалося. Скориставшись тим, що красуня Анастасія витанцьовувала наодинці, її схопив у танці темношкірий музикант. Від темпераментності артиста прима прийшла у повний захват і в якийсь момент навіть почала відкрито фліртувати з хлопцем.
Той теж не розгубився. Виконуючи запальні пісні, співак встигав кружити партнерку, ніжно обіймати її за талію і багатозначно поглядати на неї. Волочкова до цього часу вже настільки увійшла у кураж, що рухи її тіла набували дедалі провокаційнішого характеру. І, судячи з усього, музикант це тільки вітав.

Після приватних танців Анастасія поспішила розрядити еротичну атмосферу, що створилася, і приєдналася до гостей, які узялися за руки і почали водити хоровод.

Короткі, але дуже жаркі танці втомили балерину. Повернувшись за столик, задихана Волочкова почала кокетливо обмахуватися серветкою і, немов вибачаючись, закочувати очі – мовляв, що я тут творила?!, повідомляє Твой День.

Зараз ви читаєте новину «Як Волочкова танцювала з темношкірим музикантом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі