середа, 21 травня 2008 13:50

Як Влада Литовченко досліджувала гробниці Йорданії (ФОТО)
7

Влада Литовченко декілька днів провела в сонячній Йорданії:

- Це приголомшливий курорт, єдиний такого роду на всій земній кулі, - зізнається Влада. - На жаль, щороку Мертве море стає мілкішим і, за прогнозами фахівців, років через 30 взагалі може зникнути з обличчя землі.

Насамперед на відпочинку Влада вирішила відіспатися, адже в Києві у неї дуже щільний графік: роботу в модельному агентстві "Карін", власницею якого вона є, дівчина суміщає з добродійністю: рік тому Литовченко відкрила свій фонд "Обдаровані діти - майбутнє України" і навчанням в Дипломатичній академії при МЗС. Культурну програму для нинішньої відпустки Литовченко продумала ще в Києві.

- Я завжди мріяла побувати на Землі обітованій, відвідати біблейські місця, з"їздити в стародавнє місто Петру, яке з недавніх пір входить в знамениту сімку чудес світу і є найвідомішою визначною пам"яткою Йорданії, - зізнається Влада.

Стародавнім містом Влада прокотилася в екіпажі, запряженому рисаком, відвідала знаменитий палац ель-Хазне зі скарбницею і гробницями, де залишила Богам записку зі своїми заповітними бажаннями.

В один із днів Влада з"їздила на знамениту річку Іордан. Побувавши в тому самому місці, де, згідно біблейському приданню Іоан-Креститель хрестив Ісуса Христа, Литовченко тричі вмивалася у водах священної річки, по якій зараз проходить кордон сучасної Йорданії та Ізраїлю. А ще вона відвідала нещодавно зведений тут православний храм, де поставила свічки за здоров"я своїх рідних і близьких, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Як Влада Литовченко досліджувала гробниці Йорданії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі