Ексклюзиви
субота, 02 серпня 2008 16:21

Як Віталій Козловський в США мацав бика за інтимне місце на щастя (ФОТО)
7

Під час однієї з прогулянок по Манхеттену ВіталійКозловський став в чергу разом з іншими туристами, щоб почухати статую бронзового бика за інтимне місце.

- Є повір"я, що якщо почухати його там, це принесе багатство. Весь він коричневий, а саме те місце блищить і сяє! - розповів відомий співак.

Козловський відправився до США на щорічний фестиваль, що проходив в місцевості під назвою Союзівка, що поблизу Нью-Йорка. В кінці минулого року Віталієві вже вдалося побувати у Лос-Анджелесі та Лас-Вегасі, від яких у нього залишилися неймовірні враження. Тому коли співака запросили виступити в Нью-Йорку, він погодився без роздумів.

Фестиваль проходить вже декілька років підряд. Публіку складають американці українського походження:

- Я виступав двічі - співав свої україномовні пісні. Коли ж виконав "Пінаколаду" англійською, багато хто робив мені компліменти щодо акценту і порадили співати англійською, - розповів нам Віталій.

Після виступу у артиста сформувався місцевий фан-клуб, до складу якого увійшла навіть бабуся похилого віку. Він влаштував автограф- і фотосесію прямо в басейні:

- Наступного дня після виступу, коли я виходив поснідати, зі мною вже всі віталися і просто сяяли від щастя!, - говорить Козловський.

Організатори фестивалю влаштували Віталієві насичену культурну програму. Він побачив всі визначні пам"ятки Нью-Йорка - статую Свободи, Central Park, місце, на якому знаходилися башти-близнята. Спеціально для співака, не дивлячись на вихідний день, відкрили відомий музей "Метрополітен", повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Як Віталій Козловський в США мацав бика за інтимне місце на щастя (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути