вівторок, 04 березня 2008 14:00

Як ветерани Медведєва горілкою напоїли (ФОТО)

Ветеранам Сталінградської битви вдалося напоїти Дмитра Медведєва горілкою. Не дивлячись на небажання пити до дна - довелося. Два десятки учасників Сталінградської битви в орденах і медалях зустріли Медведєва в наметі за столами з солоними огірочками, бутербродами з салом і пиріжками, зі вже наповненими горілкою стопками.

Увійшовши до намету, перший віце-прем"єр привітав ветеранів зі святом і тут же зробив їм подарунок: повідомив, що 31 січня була підписане ухвала уряду, згідно якому меморіал на Мамаєвом кургані буде переданий у федеральне підпорядкування і асигнування на нього збільшаться до 162 млн рублів.

Один орденоносний дідусь підняв чарку - "За всіх полеглих!" Медведєв з жахом подивився на повну стопку, але не випити до дна за загиблих не міг.

Ветеранам тим часом було ще чим вразити першого віце-прем"єра, що неабияк порожевів. Один з них, Володимир Алексєєв, відмітив, що на меморіалі представлені танки, які не мають ніякого відношення до Сталінградської битви. "Не могли б ви сприяти, щоб у нас з"явилися танки "Т-70" легкий, "Т-34" і "КВ". Тоді це буде майданчик, який відображатиме реалії битви", - попросив боєць. "Якщо ви мені скажете, де зараз можна знайти відремонтований зразок, то звичайно, - зібрався з духом Медведєв.

"З води піднімати треба", - відмітила одна з присутніх. Тут Медведєв пригадав, що бачив, наприклад, літаки часів Великої Вітчизняної за кордоном. "Вони літають, у чудовому стані. Треба викупляти", - зважився він. За це, безумовно, вважався тост. "Огірочок передайте, будь ласка", - приречено зітхнув Медведєв. Втім, треба віддати йому належне: подальшу зустріч з регіональною пресою і виступ на концерті він витримав непогано - говорив чітко, пише "Московський комсомолець".

Зараз ви читаєте новину «Як ветерани Медведєва горілкою напоїли (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі