пʼятниця, 15 лютого 2008 10:00

Як супермодель Хайді Клум укусили за сідниці (ФОТО)

Комік Уїлл Феррелл і відома модель Хайді Клум об"єдналися в жартівливій фотосесії для журналу Sports Illustrated, відрекламувавши одночасно нову лінію купальників і фільм Феррела "Напівпрофесіонал" (Semi-pro), прем"єрний показ якого в світовому кінопрокаті відбудеться 29 лютого.

Вдосталь познущавшись над світом фігурного катання у феєричних "Лезах слави: Звездуни на льоду", комік звернув свою увагу на світ баскетболу.

Час дії картини - і, до речі, фотосесії теж - 70-і роки, зі всією відповідною атрибутикою. У цей момент американська баскетбольна асоціація переживає кризу і може у будь-який момент розвалитися. Втомившись сидіти в своїй команді на лавці запасних, герой Феррелла - Джекі Мун - повертається в рідне місто Флінт в штаті Мічіган. Його знов беруть в команду "Флінт тропікс", в якій він колись виступав. Але не рядовим гравцем - він тепер власник і тренер з великими амбіціями. Новий наставник команди має намір добитися перемоги в престижному турнірі. Йому належить привести свою команду до перемоги в чемпіонаті Американської Баскетбольної Ліги.

Асистує придуркуватому граючому тренерові Хайді Клум - принаймні на сторінках SportsIllustrated.

Уїлл Феррел поділився враженнями від сумісних зйомок з відомою моделлю.

"Це було ризиковане дійство. Було повно божевільних ситуацій. У якийсь момент Хайді сказала мені - "Ви повинні укусити мене за дупу !" І я укусив її - але так, зовсім несильно. Тут вона перервала зйомку і сказала - "Ні-ні, укуси по справжньому!"

"І мені довелося зробити це! Боже! Що відчуватиме моя дружина, коли побачить ці знімки? Я сподіваюся, вона пробачить мене!"

До речі, Хайді теж не залишилася у боргу та із задоволенням покусала свого партнера, повідомляє TOPNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Як супермодель Хайді Клум укусили за сідниці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі