понеділок, 19 травня 2008 08:39

Як спокусити колегу

Як спокусити колегу
Робоче місце - це мінне поле сексуальної напруги. Де ще можна виявитися замкнутими з представниками протилежної статі дев"ять годин підряд, розмовляти один з одним, але "руками не чіпати".

У офісі можна абсолютно природно закохатися в колегу по роботі і тут же вислухати безліч порад від "доброзичливців", які запевнятимуть в тому, що службовий роман - табу.

Пристрасть і жагу подавити, звичайно, можна, проте чи варто це робити, враховуючи, що, згідно з численними дослідженнями, 50% працюючих людей крутять романи з колегами по роботі. Якщо ви все-таки зважилися на службовий роман, видання TheHook пропонує ряд порад жінкам, як знайти любов на робочому місці.

1. Фліртуйте словами
Чоловіки не розуміють невербальних повідомлень. Дружню усмішку вони легко можуть прийняти за сексуальний заклик. Точно також колеги-чоловіки можуть не помітити невербальні знаки, що демонструють сексуальний інтерес. Нещодавно було проведено дослідження: чоловікам студентам показували зображення жінок, які демонстрували пристрасть, учасники експерименту прийняли бажання за дружні знаки.

2. Якщо він продемонстрував зацікавленість, переходите до дій
Якщо ви упевнені в тому, що колега по роботі вами зацікавлений, змусьте його добиватися вас. Чоловікові необхідно бути мисливцем - так не позбавляйте його цього задоволення. Всім відомо, що чоловіка і жінки не сприймають відносини серйозно, якщо цьому не передував період полювання. Лише 3% пар, що зайнялися сексом на першому ж побаченні, у результаті одружуються.

3. Не робіть перший крок, якщо ви не ровесники
Близько 80% представників обох статей готові зробити перший крок. Проте якщо чоловік і жінка не одного віку, на роботі перший крок зробить саме чоловік. Дослідження відносин між молодими жінками і чоловіками більш старшого віку показало, що більше 95% чоловіків зробили перший крок.

Дослідження Каліфорнійського університету показало, що чоловіки у віці вважають за краще починати відносини з молодими жінками, стаючи для них наставниками в роботі. Такого вигляду партнерські відносини часто переходять на романтичніший рівень.

Крім того, варто пам"ятати, що в середньому чоловік міняє місце роботи кожні 18 місяців. Отже якщо свою долю не вийшло знайти на одній роботі, можна сміливо переходити на іншу, повідомляє factnews.ru.

Зараз ви читаєте новину «Як спокусити колегу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі