середа, 08 серпня 2007 08:52

Як Ротару святкувала день народження (ФОТО)
12

Уже опівдні в селищі Нікіта під Ялтою, біля заміської резиденції Софії Ротару було 200 людей. Іменинниця не просто вийшла в народ, а запросила усю юрбу до себе в гості. Провела екскурсію по дачі. У саду вона накрила для своїх шанувальників столи, на яких були, зокрема, овочі з городу співачки й фірмовий компот Ротару.

Серед подарунків Софії Михайлівні найбільше сподобалася книга "Софія Ротару", випущена поклонниками до дня народження: "Ось, друзі, дожила я до того, що про мене книжки писати стали".

Основне святкування відбулося ввечері в Лівадійському палаці, куди співачка запросила понад 100 гостей, серед яких Кіркоров, Басков, Кобзон, брати Меладзе, Доліна. Вести шоу повинен був Іван Ургант.

Від"їзд Пугачової до Ялти був дещо затьмарений: співачці не дозволили подати лімузин просто до потягу. Отож їй довелося спускатися в підземний перехід.


Учора до Ялти прибула Алла Пугачова. З чуток, Пугачова цією осені буде режисером і ведучою московського сольника Ротару.

Сьогодні Ротару планує виїхати з гостями на шашлички в гори, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Як Ротару святкувала день народження (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі