четвер, 10 січня 2008 12:44

Як російські зірки відпочивали на гірськолижному курорті (ФОТО)

На швейцарському гірськолижному курорті Санкт-Моріц, який замінив цього року Куршевель, - розпал російських сезонів.

Розмови про те, що російська грошова та культурна еліта цієї зими оголосить бойкот Куршевелю, ходили давно. Майже до Нового року залишалася деяка невизначеність: чи буде в тихій Швейцарії так само весело, як в "рідному" французькому селищі.

Але на свій страх і ризик більшість російських громадян, звиклих зустрічати зимові свята на респектабельних схилах, все-таки зібралися в Санкт-Моріці.

Швейцарські схили щосили освоювали російські артисти, що злетілися на відпочинок після трудових новорічних буднів на концертних майданчиках та приватних вечірках. У шикарному білому костюмі й чорному шоломі справжнього гірськолижника Максим Галкін вражав всіх своїм умінням відважно спускатися з вершин. Якщо звільнять з телебачення, Галкіну пряма дорога в інструктори по лижах.

Тут же проводить свій час і Лада Денс. Вона вже не вперше в Санкт-Моріці, а раніше їздила у французький Куршевель, про який у неї залишилися не найприємніші спогади. Кілька років тому вона так з"їхала з гори, що порвала зв"язки.

А вчора на гірськолижному схилі Швейцарії дебютувала телеведуча Тіна Канделакі.

Тіну мало не на руках спускав з гори друг родини Юрій, повідомляє "Комсомольская правда".

Зараз ви читаєте новину «Як російські зірки відпочивали на гірськолижному курорті (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі