пʼятниця, 22 серпня 2008 17:32

Як проїхати Києвом на День Незалежності

Під час відзначення 17-ї річниці незалежності України, 23 та 24 серпня 2008 року в столиці буде посилено охорону порядку, громадської безпеки та безпеки дорожнього руху.

Відповідно до розпорядження КМДА 23 серпня на вул. Хрещатик, під час проведення святкових заходів та молодіжної легкоатлетичної естафети "Естафета Незалежності" буде закритий рух усіх видів транспорту.

Про це розповів перший заступник мера Денис Басс, повідомляє прес-служба КМДА.

24 серпня 2008 року рух усіх видів транспорту буде закритий:

- на вул. Хрещатик, під час проведення параду військ та святкових заходів;

- на Софійській площі (крім міського пасажирського транспорту загального користування) під час проведення заходів;

- на вул. Софійській і вул. Малій Житомирській (крім міського пасажирського транспорту загального користування) з 17:00 до 22:00 для безпечного руху транспорту загального користування, під час проведення святкових заходів на Майдані Незалежності.

Тимчасово 23 серпня 2008 року з 10:00 до 12:00 буде призупинено рух усіх видів транспорту, в тому числі і пасажирського, в районі під"їздів до пам"ятників Тарасу Шевченку, Михайлу Грушевському, князю Володимиру, гетьману Богдану Хмельницькому, Монументу Слави та квіткових композицій до пам"ятного знаку "Голодомор 1932-1933" під час покладання квітів до пам"ятників.

23 та 24 серпня 2008 року під час проведення святкових заходів на вул. Хрещатик та Майдані Незалежності в роботу маршрутів міського пасажирського транспорту загального користування будуть внесені зміни.

Аби всі кияни та гості столиці, що святкуватимуть 17-ту річницю незалежності України, змогли без труднощів дістатися до своїх осель після завершення святкових заходів, буде забезпечена безперебійна робота транспорту на маршрутах після завершення свята.

Крім того, будуть організовані перевезення існуючими маршрутами, які проходять біля станцій метрополітену після проходження останніх поїздів метрополітену.

КП "Київпастранс" буде передбачено резерв рухомого складу пасажирського транспорту в районі основних пунктів очікування транспорту. Також 24 серпня під час проведення заходів на Майдані Незалежності та Співочому полі Печерського ландшафтного парку буде збільшена кількість пасажирського транспорту.

Крім того, 23 та 24 серпня 2008 року вхід і вихід на станції метрополітену "Майдан Незалежності" буде закритий аж до завершення загальнодержавних заходів. Станція працюватиме тільки на пересадку з лінії на лінію, про що пасажирам буде повідомлено завчасно, повідомляє Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Як проїхати Києвом на День Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі