середа, 07 травня 2008 12:40

Як проходила інавгурація президента Медведєва (ФОТО)

У Кремлі пройшла церемонія інавгурації обраного президента Росії Дмитра Медведєва. Почалася вона з того, що в Андріївський зал Великого кремлівського палацу внесли два штандарти: прапор Росії і президентський.

Церемонія офіційно почала становлення нової структури влади, яку на Заході вже назвали "тандемократією", оскільки до цих пір неясно, як розділять між собою владні повноваження президент-наступник Медведєв і Володимир Путін, що йде на пост прем"єра. Після вступної промови Путіна Медведєв вимовив клятву і став, таким чином, третім президентом Росії. У його пріоритетах: боротьба з правовим нігілізмом, права і свободи людини, безпека та інноваційний розвиток країни.

У Росії вперше офіційно пройшла церемонія передача владі від діючого президента його наступникові. Передача владі від Бориса Єльцина до Володимира Путіна проходила через виконання обов"язків Путіним голови держави, зараз схема була іншою - демократичною, як підкреслив в своїй промові президент. І в той же час це дозволило владі не відриватися від вирішення "насущних для росіян проблем", вказав він, повідомляє newsru.com.

Зараз ви читаєте новину «Як проходила інавгурація президента Медведєва (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі