субота, 26 січня 2008 14:18

Як потрібно називати чоловіка, щоб змінити його характер

Говорять, як ви човен назвете, так він і попливе. А якщо це не дерев"яна посудина, а твій благовірний. Фахівці проаналізували плюси і мінуси домашніх прізвиськ.

Кошеня

Плюс: ти можеш безперервно тискати свого "кошенятка", гладити по шерстці і напихати всякою смакотою. А він в подяку і здобич для домівки притягне, і мило сопітиме тобі у вушко.

Мінус: ти можеш перестаратися і тоді дійсно замість чоловіка в будинку отримаєш домашнього улюбленця, який вічно лежить на дивані. А замість ласкавого муркотіння в свою адресу почуєш лише вимогливе "мяв" знахабнілого котяри.

Пташеня, Мишеня

Плюс: і "пташеня" в гніздечко, і "мишеня" в нірку понесуть кожну крихту, така вже їх натура. А там його радісно зустрінеш ти. З таким чоловіком і захочеш скандал влаштувати - не вийде. Він абсолютно не конфліктний. Краще не втрачати часу дарма, а подивитися разом новомодний фільм, який купив для тебе коханий.

Мінус: є ризик отримати "сірого миша", який під страхом смерті не захоче вилазити з нори. Сидітиме там і перераховувати запаси в коморі. Почне жаліти для тебе зайвого зернятка.

Тигр, Левеня, Слоненя

Плюс: приручи ласкавими прізвиськами "хижака" і навіть в джунглях відчуватимеш себе в безпеці, як за кам"яною стіною. "Цар звірів" зробить все, щоб його ніжна дружина стала предметом заздрості "підданих".

Мінус: будь обережна - поряд з тобою "тигр", а не кицька. Не буди в ньому звіра зайвими "телячими ніжностями": втратить контроль над собою і почне все крушити і ламати на своєму шляху.

Сонечко, Зірочка

Плюс: називати такого чоловіка "сонечком" цілком природно. Компліменти, квіти і поцілунки будуть у вашому будинку не двічі в рік - на 8 березня і в твій День народження, а безперервно.

Мінус: а як ти віднесешся до того, що навколо твоєї "зірочки" роєм витимуться прихильниці? Зможеш сяяти у відповідь усмішкою, коли хочеться рвати і метати? Тоді продовжуй балувати коханого прізвиськами, що "світяться", повідомляє "Обозреватель".

Зараз ви читаєте новину «Як потрібно називати чоловіка, щоб змінити його характер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі