середа, 28 листопада 2018 08:14

Як покарають євробляхерів за блокаду кордонів

Як покарають євробляхерів за блокаду кордонів
Міністерство внутрішніх справ має намір залучати до кримінальної відповідальності організаторів акцій водіїв авто на єврономерах. Фото - facebook.com/DPSUkraine

Міністерство внутрішніх справ має намір залучати до кримінальної відповідальності організаторів акцій водіїв авто на єврономерах.

Для цього всіх автовласників, які зазнали збитків у результаті перекриття доріг "євробляхерами", закликають звертатися до правоохоронних органів і фіксувати правопорушення. Про це розповів речник МВС Артем Шевченко, коментуючи блокування пунктів пропуску на кордоні України, яке влаштували водії євроавто, передає "Обозреватель".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто стоїть за перекриттям доріг євробляхерами

"Ми закликаємо всіх, хто бачить, що вони отримують збитки через вимушені простої на кордоні, звертатися до органів поліції із заявами, де описувати ці збитки. Вони ляжуть в основу кримінальних проваджень, які розслідуються місцевою поліцією за перекриття і блокування доріг", - заявив він.

У неділю водії авто з єврореєстрацією заблокували майже всі пункти пропускучерез державний кордон України на Львівщині, Волині та Закарпатті. Протестували проти законів, які посилюють контроль над переміщенням і використанням автомобілів з іноземною реєстрацією. Розблокували рух на пунктах пропуску на кордоні із Польщею 27 листопада. Сполучення відновили у Львівській та Волинській областях.

Зараз ви читаєте новину «Як покарають євробляхерів за блокаду кордонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі