субота, 05 січня 2008 15:01

Як Періс Хілтон святкувала Новий Рік (ФОТО)

 

Тусовщицю Періс Хілтон не сильно засмутила новина про те, що її дідусь, засновник готельної імперії Баррон Хілтон, вирішив пожертвувати велику частину свого статку (2,3 млрд доларів) на добродійність через погану поведінку онучки - з Нового року зірка домашнього секс-відео не вилазить з клубів.

Періс символічно розкидала доларові банкноти під час вечірки у фешенебельному лос-анджелістському клубі LAX. Світська левиця взялася за старе відразу після того, як її випустили з в"язниці, проте минулої ночі вона перевершила сама себе. Надівши, чорну мінісукню і прийнявши неабияку дозу алкоголю, Періс танцювала на столі та цілувала в губи дівчину, що розважалася в клубі, пише The Daily Mail.

Відзначимо, саме огидна поведінка Періс стала основною причиною, що примусила Баррона позбавити її спадку.

Проте, тусовщиця, яка повинна була отримати близько 50 млн. доларів, не сильно переживає з приводу різкого скорочення власного статку. Періс, що заробляє сотні тисяч доларів на рекламі, заявила минулого року, що не покладається на свою сім"ю у фінансових питаннях. Хілтон відзначила: "Все, що я роблю - я роблю сама. Я сама заробляю гроші і не беру нічого у родини". Тепер Періс отримає від свого дідуся лише 2,5 млн. доларів, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Як Періс Хілтон святкувала Новий Рік (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі