субота, 01 березня 2008 12:50

Як Олена Вінницька знімала свій новий кліп (ФОТО)

28 лютого, коли весна вже наступає на п"яти зимі, коли все прагне до нового життя, на кіностудії "Киевнаучфільм" проходили зйомки кліпу Олени Вінницької на пісню "Конверт", яка увійде до її четвертого альбому.

"Конверт" - бадьора, запальна, енергійна пісня, що достатньо довго була просто записана в блокноті, але після аранжування їй дали право бути екранізованою. Декорації на знімальному майданчику повністю придбали зовнішній вигляд конверта, продуманий до деталей, де марка - це очі співачки, штамп - логотип Олени Вінницькою, а індекс складається з цифр або ж слів, які створюють живими фігурами дівчини з балету "А6". За словами співачки, це буде просто відео, наповнене усілякими фетішовимі моментами, цікавими фішками. Ніякої історії не буде. Пісня проста, прямолінійна, слова зрозумілі, тому не хотіла вона перетворювати просто в екранізацію слів. Олена з"явиться перед нами в двох кардинально різних образах, костюми будуть сміливими, сексуальними, навіть трохи агресивними. Над стилем Вінницькою працює дизайн-студія "Yami-club", з якою Олена вже працювала на зйомках відео до пісні "Байдужа".

Про що новий кліп "Конверт", співачка говорити відмовилася, але режисер Ігор Іванов, мабуть, не вважає це секретом і розповів, що в процесі відео в декорації з"являтимуться листи, гроші, а в кінці кліпу Олена закриє конверт, в якому залишаться всі: гітаристи, барабанщик, ці цифри і слова, виконані дівчатами з балету.

Атмосфера на знімальному майданчику виявилася достатньо напруженою, чому сприяв режисер - аж надто він показався грубим і агресивним. Олена ж з посмішкою заперечувала це: "Він створює таке перше враження. Ті, хто його не знає, може, і думають, що він агресивний. Він абсолютно неагресивний, я б навіть назвала його доброю людиною. Знімальний процес вимагає повної віддачі. Якщо щось відбудеться не так, то бувають якісь спалахи гніву - це все нормально для творчої людини. Мені працюється з ним легко, добре, я знаю його 10 років. Мені, напевно, потрібно було попрацювати з ним ще раніше, але всьому свій час". Дивним виявився візит режисера Сергія Солодкого, який знімав попередній кліп співачки.

Не обійшлося все гладко і без неприємних моментів. Через спалахи фотокамер, які заважали зйомці, всіх фотографів не самим кращим тоном попросили покинути павільйон до перерви. Також по ходу зйомок була поламана частина декорації, але це не склало великих проблем.

Пісня вийде в радіоефір приблизно 7 березня, десь в середині місяця очікується і кліп. На цьому Олена Вінницька не зупиняється, і вже в квітні місяці планується випуск нового альбому. Що ж, чекатимемо незабаром конверт від Олени, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Як Олена Вінницька знімала свій новий кліп (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі