пʼятниця, 15 лютого 2008 15:07

Як Наталія Водянова поїла Валентино горілкою (ФОТО)

Наталія Водянова неодноразово розповідала свою історію Попелюшки: як їй довелося піти працювати продавцем на ринок в 11 років, щоб прогодувати маму і сестричку, яка хворіла на дитячий церебральний параліч. Так би торгувати їй овочами, якби її не помітив московський фотограф і не відвіз до Москви. Звідти Наташа поїхала робити кар"єру до Парижа, де і познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком лордом Джастіном Портманом. Зараз, в свої неповні 26 років, вона - успішна модель і мама трьох дітей. Але, пам"ятаючи про своє убоге дитинство, вирішила провести в Москві добродійну акцію Love Ball - "Бал любові", для якого в Царіцині побудували крижаний палац і виписали світових знаменитостей.

Головна задумка балу - аукціон з абсолютно фантастичними лотами. Наприклад, прохід на церемонію "Оскар" і закриту вечірку після кінопремії, шестиметрова башта з валіз LouisVuitton, ліжко для закоханих від усесвітньо відомого дизайнера Філіпа Старка. І головний - весільна сукня "Антуанета" від Валентино. В середньому вінчальний наряд від модельєра коштує 300 000 євро, але ця сукня - остання робота маестро, який пішов зі світу моди... На засоби, виручені від аукціону, по всій Росії побудують дитячі майданчики.

Перші з десятка світових знаменитостей прибули до Москви напередодні. Сама Водянова, Валентино, співачка Наталі Імбрулья. Остання, до речі, була відмічена вчора, в шість годин ранку, в готелі "Рітц-Карлтон", де бігала коридорами босоніж напідпитку. В принципі її стан зрозумілий - за день до цього вона намерзлася на катку на Червоній площі, де була влаштована вечірка RedValentino на честь останньої колекції майстра.

Наталія Водянова з чоловіком і старшим сином каталася в оточенні Наталі Імбрульі, Тетяни Навки, Романа Костомарова і дітвори з дитячих будинків. Наташа вийшла на каток в сукні з відкритою спиною не з принципу "Знай наших!" (запрошені зірки тряслися від холоду), її просто знімав у цей момент знаменитий Маріо Тестіно. Водянова боялася впасти в своїй "лебединій" сукні, тому прагнула рухатися обережно.

Після в одному із залів ГУМу відбулася гала-вечеря, на яку всі зірки прийшли в червоних сукнях - віддати дань пошани Валентіно. Наступного ранку Наталія давала прес-конференцію, тут же зізнавшись, що спала всього дві години - через величезну кількість справ доводиться жертвувати своїм здоров"ям. "У дитинстві мене трохи не вкрали - пам"ятаю, в чотири роки за мною бігав дядько з ножем. Дітям нікуди було піти пограти, ось ми і микалися з сестричкою. У Росії ж багато щедрих людей, ось ми і вирішили закотити розкішний бал, щоб допомогти їм поділитися своїм багатством з дітьми", повідомляє "КП".

Зараз ви читаєте новину «Як Наталія Водянова поїла Валентино горілкою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі