середа, 02 квітня 2008 16:33

Як Кондоліза Райс піднімає штанги о 4 ранку (ФОТО)

Держсекретар США Кондоліза Райс дала інтерв"ю американському журналу Fitness. "Залізна леді" американської політики зізналася, що щодня встає пів на п"яту ранку, щоб зайнятися спортом.

"Це моя особиста дивакуватість", - говорить Райс. За її словами, іноді вона навіть прокидається о четвертій ранку, аби підтримувати себе у формі. 40-хвилинну роботу на еліптичному тренажері держсекретар називає "легкою кардіонагрузкою", а в "важкі" дні до цього додається робота з обтяженням під контролем особистого тренера.

"Як і всі люди, я деколи прокидаюся вранці і думаю: "Я більше не можу", але потім говорю собі: "Звичайно, зможу, інакше не буду такою активною", - розповіла Райс. Вона повідала журналу про свою тижневу програму роботи з обтяженнями, по якій вона тренується в спортзалі держдепартаменту і навіть надала особисті фотографії, на яких вона, одягнена в шорти і кросівки, з гримасами штовхає штангу і качає прес, передає АР.

Зараз ви читаєте новину «Як Кондоліза Райс піднімає штанги о 4 ранку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі