понеділок, 14 квітня 2008 14:01

Як кандидатка у президенти Парагваю танцювала з виборцями (ФОТО)

Вчора у місті Маріано Роке Алонсо, розташованому біля столиці Парагваю Асунсьйон, відбувся масштабний мітинг на підтримку кандидатки від правлячої партії Бланки Овелар. Вперше в Парагваї кандидатом на вищу державну посаду стала жінка.

Протягом передвиборчої кампанії Бланка Овелар спілкувалася зі своїми виборцями і навіть танцювала зі своїми прихильниками.

20 квітня 2008 року у Парагваї відбудуться Президентські вибори.

Бланку Овелар, міністра освіти Парагваю, висунула кандидатом в президенти правляча партія країни. На внутрішньопартійних виборах("праймеріз") Овелар перемогла свого суперника, віце-президента Луіса Кастільоне.

Передвиборча програма Бланки Овелар націлена на боротьбу з бідністю і створення нових робочих місць.

У Парагваї повноваження глави держави обмежені одним терміном. У разі перемоги на виборах Овелар змінить на посаді президента Ніканора Дуарте, партія якого беззмінно перебуває при владі вже 47 років.

Зараз в Латинській Америці є дві чинні жінки-президенти: Мішель Бачелет в Чилі і Христина Фернандес Киршнер в Аргентині.

Фото Reuters

Зараз ви читаєте новину «Як кандидатка у президенти Парагваю танцювала з виборцями (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі