четвер, 17 квітня 2008 09:05

Як худнули зірки після вагітності (ФОТО)
8

Строга дієта, виснажливі тренування і, звичайно, залізна воля - помічники зірок в боротьбі за свою красу і стрункість. А ось ті, кому силу волі не позичати.

Дженніфер Лопес схудла за чотири тижні на 20 кілограм.

Мила Йововіч скинула 30 кілограм за 2 місяці.

Хайді Клум прийшла у форму через 8 тижнів після народження сина Генрі і брала участь в показі нижньої білизни "Victoria"sSecret.

А Клаудія Шиффер немов і не народжувала - навіть на восьмому місяці вагітності її живіт був ледве помітний. А після народження дочки Клементини 11 листопада 2004 вона схудла більше, ніж була до народження дочки.

Сальма Хаєк під час вагітності була просто куляста. Але після народження дочки Валентини 21 вересня 2007 вже в лютому папарацці відобразили її стрункою і підтягнутою.

Ніколь Річі почала публічно страждати через втрату звичної форми вже спочатку вагітності. Але під строгим наглядом батька дитини їй все-таки довелося набрати необхідні кілограми. У результаті, 11 січня 2008 року вона народила здорову дочку. Але страждання Ніколь не припинилися - вона продовжує стверджувати, що її фігура тепер стала дуже товстою для її звичного стилю одягу.

У Кейт Бланшет не було подібних переживань - вона із задоволенням демонструвала на публіці своє опукле черевце. Проте, і вона після народження сина Роберта 23 квітня 2004 вже в липні з"явилася на VarietyHeartAwards незвичайною стройняшкою.

Менше всього кілограмів, схоже, вдалося скинути тільки Кристині Агиллері. Через три місяці після народження сина Макса вона як і раніше зберігає угодований вигляд. Втім, кілограми приросли там де потрібно. Та і, найголовніше, щоб Максу було добре, повідомляє Топньюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Як худнули зірки після вагітності (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі