середа, 10 вересня 2008 15:28

Як демонтують ТРЦ "Троїцький" (ФОТО)
8

Мер Києва Леонід Черновецький сьогодні проконтролював перебіг робіт із демонтажу комплексу "Троїцький" близько НСК "Олімпійський".

Мер повідомив, що демонтаж наземної частини "Троїцького" завершиться 15 жовтня. На сьогодні вже виконано 50% обсягу робіт.

"Демонтаж наземної частини недобудованого торгово-розважального центру на площі перед НСК "Олімпійський" - це велике навантаження, яке лягло на плечі міста внаслідок необдуманого рішення Київради під керівництвом Олександра Омельченка, - "наголосив мер.

"Проте ми з розумінням підішли до розв"язання цієї проблеми – із міського бюджету на демонтаж "Троїцького" виділено 28 млн. грн., а роботи із демонтажу буде завершено згідно із графіком до 15 жовтня", - упевнений Л. Черновецький.

Демонтаж торгово-розважального центру було відновлено 19 липня о 8:00. Саме тоді Міністерство юстиції відкликало позовну заяву із Господарського суду, в який подавало скаргу на угоду про демонтаж наземної частини "Троїцького" між компанією "Юджин", КМДА і Державним управлінням справами, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ

Зараз ви читаєте новину «Як демонтують ТРЦ "Троїцький" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі