вівторок, 15 квітня 2008 10:16

Як Черновецький гуляв по станції метро "Львівська брама" (ФОТО)
10

Київський міський голова Леонід Черновецкий в компанії свого заступника Дениса Баса запросив представників українських ЗМІ прогулятися по недобудованій станції київського метрополітену "Львівська брама".

Екскурсія в компанії мера і його заступника для представників українських ЗМІ стала унікальною можливістю потрапити на закритий об"єкт.

На спецскладі журналістів і міське керівництво привезли з "Золотих воріт" на "Львівську браму".

Так станція метро "Львівська брама" виглядає сьогодні. Повз, не зупиняючись, проносяться поїзди із станцій "Лук"янівська" і "Золоті ворота".

Над недобудованою станцією знаходиться Львівська площа, яка на сьогоднішній день є однією з найбільш завантажених транспортних розв"язок у столиці. Відкриття тут станції метро дозволило б значно розвантажити рух транспорту як на самій площі, так і на вулицях Артема і Великій Житомирській.

Будівництво станції "Львівська брама" почалося ще в 1989 році, спочатку запуск був запланований на 1996 рік. Проте будівництво було законсервоване.

Проінспектувавши хід робіт, столичне керівництво пообіцяло відкрити станцію до 2012 року.

Очікується, що пропускна спроможність станції складе 9,64 тис. пасажирів на годину, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Як Черновецький гуляв по станції метро "Львівська брама" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі