вівторок, 08 січня 2008 16:04

Як борються з похміллям Повалій, Козловський і Лобода

Українські знаменитості поділилися рецептами, як швидко привести себе у форму після свят.

Таїсія Повалій, як і більшість інших жінок-артисток, похміллям не страждає. Але ділиться методом боротьби з тими, хто на свята об"їдається:
"Зазвичай я прагну запросити більше гостей, щоб вони з"їли все, що знаходиться на столі і в холодильнику. Адже якщо їжа залишається, я її знищуватиму, поки вона не закінчиться. Особливо це стосується олів"є - його я просто обожнюю. А взагалі наступного дня після свят раджу влаштувати розвантажувальний день і нічого не є - весь організм вам буде за це вдячний."

А ось Світлані Лободі, за її словами, взагалі не знайомі ні похмілля, ні об"їдання.
"Після новорічних свят я стараюся декілька днів присвятити тільки собі, - говорить співачка. - Висипаюся, довго ніжуся в ліжку. Також довго розслабляюся у ванні з піною і аромомаслами. Стараюся вдосталь поїсти. Традиційно починаю день з грейпфрутового або апельсинового фреша."

Ігор Ліхута радить у жодному разі не пити з похмілля газовану воду.
"Вона вступає в дію з алкоголем, і ти п"янієш по-новому, - стверджує продюсер. - Я прагну пити багато зеленого чаю і компотів. Непогано б накапати в стакан води 50 крапель валокордину, тому що алкоголь погано діє на нервову систему, а валокордин її заспокоює."

Якщо здоров"я дозволяє, можна скористатися рецептом від Влада Ями. Він стверджує, що виходити з похмілля йому допомагають фізичні навантаження.
"Дві години занять танцями - і алкоголь виходить разом з потім!"

Олег Міхайлюта (Фагот з "ТНМК") вирішив на Новий рік зовсім не пити:
"З похмілля ми не виходимо, тому що не входимо. У мене нині пост, і закінчується він тільки 7 січня."

А Микола Басков, як з"ясувалося, не п"є.
"У мене такий організм, що після алкоголю відразу крапельниця потрібна, - поскаржився артист. - А ось смачно поїсти люблю. Тому для того, щоб не об"їдатися приймаю ферментні ліки, які допомагають шлунку справитися з їжею."

Віталій Козловський якщо перебрав, то вважає за краще потім гарненько виспатися.
"Зі мною таке, правда, трапляється рідко, - виправдовується молодий співак. - Я вважаю, що весело буває не від великої кількості випитого, а в добре підібраній компанії, в якій радісно і без горілки."

Гарік Крічевський, як людина життєрадісна і до того ж медик за освітою, має свій рецепт від "тривоги і томління" в тілі.
"Якщо погано стало на ранок в готелі, то я спочатку йду в басейн, а потім в сауну, - розповів артист. - Після цього п"ю дуже міцний чай, краще, звичайно, заварений на травах. Якщо справа відбувається вдома, то рятує душ і той же чай. І у жодному випадку не п"ю розсол - після нього стає тільки гірше. Ще рекомендую випити стакан теплого молока з медом - дуже допомагає", пише Комсомольська правда.

Зараз ви читаєте новину «Як борються з похміллям Повалій, Козловський і Лобода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі