четвер, 23 жовтня 2008 11:01

Як Баффі облизувалася в еротичній фотосесії (ФОТО)
5

Актриса Сара Мішель Геллар, відома публіці по серіалу "Баффі, - винищувач вампірів (BuffytheVampireSlayer) знялася у фотосесії Ренделла Славіна. Актора, фотографа, режисера і свого давнього приятеля по фільму "Я пам"ятатиму тебе."

Дівчина, що знищує в кіно всяких нелюдів, відома як Баффі, на знімках виглядає сексуально, як ніколи.

"Я Баффі, винищувачка вампірів", - немов говорить Сара Мішель кожній своєю фотографією, еротично облизуючи язичком губки.

Зараз Сара Мішель працює над новим проектом "TheWonderfulMaladys", який розповість про кількох дорослих братів і сестер, що переживають з приводу втрати своїх батьків. Сара збирається зніматися в цьому серіалі, а заразом стати виконавчим продюсером.


Творець серіалу Чарльз Рендольф сказав в інтерв"ю журналу Variety, що він запросив на роль Геллар, тому що вона має "свого роду палку незрілість - як наркоман із списком справ." Що цим хотів сказати режисер? Можливо, в дізнаєтеся це із запропонованої фотосесії.

Зйомки "TheWonderfulMaladys" почнуться на початку наступного року, повідомляє Топньюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Як Баффі облизувалася в еротичній фотосесії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі