середа, 30 січня 2008 13:03

Як Аня з "Алібі" лікувала кота від запору (ФОТО)
6

Спеціально для передачі "Ексклюзив" Аня Завальська з гурту "Алібі" вбралася у халат ветеринара та міряла температуру ректальним градусником, знімала шви й проводила дезинфекцію.

"Власне, я і так ветеринар, тільки аматор. У нас була вівчарка, її прооперували. Весь час я знаходилася поряд і навіть трохи асистувала, коли їй знімали шви", - розповіла "Комсомольській правді в Україні" старша "алібістка".

Цього разу дівчина згадала старі навички і спробувала дещо новеньке...

Та найтяжче, напевне, було коту Гаріку. Його, як повідомили у ветеринарній клініці, мучили запори.

Тож першим ділом довелося вимірити рудому температуру. Однак забачивши ректальний градусник, Гарік здійснив спробу злиняти. Одразу було видно, що з процедурою бідолаха знайомий не просто з чиїхось оповідок.

Проте за допомогою лікаря-ветеринара Ані процедура таки вдалася. Рука Ані не здригнулася - вже за хвилину Завальська констатувала, що температура у Гаріка в нормі. Щоправда, від подальших процедур співачка навідріз відмовилася.

"Я, звичайно, розумію, доктор має зробити все, щоб полегшити долю пацієнта, але, може, саме тому я і не стала ветеринаром..," - висловила здогад Аня.

За матеріалами "Комсомольської правди в Україні"

Зараз ви читаєте новину «Як Аня з "Алібі" лікувала кота від запору (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі