вівторок, 27 травня 2008 09:22

Як Ані Лорак зустрічали в Києві після Євробачення (ФОТО)
8

В неділю вночі прихильники зустрічали Кароліну в київському аеропорту Бориспіль.

Фанати співачки, які приїхали заздалегідь, годину бігали між двома терміналами.

- Вона ж через VIP вийде, - говорили одні.

- А може, і через звичайний, - не погоджувалися інші.

- Ти що - вона ж зірка! - стояли на своєму перші.

У результаті Ані прилетіла звичайним рейсом "Бєлград - Київ" і вийшла разом з рештою пасажирів. Чекаючи на співачку, прихильники оплесками зустрічали прилетівших.

- Це на кого ви тут чекаєте? - дивувалися вони і приєднувалися до збудженого натовпу.

Спочатку викотили багаж зірки. Слідом з"явилася сама Кароліна, якій дорогу відразу перегородили величезними букетами квітів. Не дивлячись на те, що співачка змогла поспати всього чотири години, виглядала вона чудово.

- Так багато емоцій! - поділилася Ані. - До цих пір, закриваючи очі, бачу фінальне голосування! Стільки було пережито, стільки всього пережила!

Як виявилось, друге місце нітрохи не засмутило нашу конкурсантку.

- Наш виступ був визнаний експертами найкращим за всю історію цього конкурсу, тому я всіх вітаю з перемогою, - сказала Кароліна. - Ми не будемо нічого обговорювати, хто яке місце зайняв. Ми показали шоу, що виходить за рамки "Євробачення". Це перемога.

- Під час голосування я сильно хвилювалася, але була налаштована на перемогу. Мені запропонували шампанська. Але я відмовилася: яке шампанське, мені, може, зараз треба знову виходити на сцену і як переможниці пісню співати.

Я вам скажу, що в моєму житті не було важчого емоційного навантаження, як під час цього голосування. Єдине, було трохи образливо - наші країни-сусіди могли б бути щедрішими на бали. Це незрозуміло і викликає багато питань. Але загалом, думаю, музика перемогла.

До речі, у відпустку, як перед конкурсом обіцяла Кароліна, вона не поїде. Мрії про книжку в шезлонгу і коктейлях на березі моря довелося відкласти через європейські гастролі. Нашу зірку вже запросили виступити в Швейцарії та Англії.

- Другий раз про "Євробачення" думати не хочеться, - відверто зізналася співачка, - тому що це дуже виснажливо. "Євробачення" не для слабких людей. Ну а у мене ще є над чим попрацювати і без конкурсу, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Як Ані Лорак зустрічали в Києві після Євробачення (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі