середа, 30 січня 2008 11:05

Як Анфіса Чехова розмалювала тіло відомого спортсмена губною помадою (ФОТО)

Відома легкою вдачею телеведучаАнфіса Чехова своїми чарами вбила наповал срібного призера Олімпіади в Афінах Дмитра Носова.

Під час зйомок для арт-проекту "Зоряний кримінал" Дмитро неодноразово намагався продемонструвати пару коронних силових прийомів на секс-діві, але незабаром сам здався в полон практично без бою. Сексуальні флюїди чарівної ведучої просто збили з ніг дзюдоїста Носова. Анфіса із задоволенням розмальовувала рельєфне тіло спортсмена, примовляючи, що зараз він повинен відчути справжній оргазм. Дівчина майстерно обмалювала соски спортсмена яскраво-червоною помадою і ніжно поцілувала його в губи.

У перервах між зйомками Діма за власною ініціативою також намагався малювати сердечка на найсолодших частинах зоряного тіла Анфіси, в чому знаменитість симпатичному чемпіонові не відмовляла, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Як Анфіса Чехова розмалювала тіло відомого спортсмена губною помадою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі