понеділок, 27 серпня 2007 12:14

Як Аметову і Януковичу зізнавалася у коханні "мама" Вєрки Сердючки (ФОТО)

Український актор Андрій Данилко, відомий під творчим псевдонімом Вєрка Сердючка, на концерті в Донецьку відкрито агітував за Віктора Януковича і Ріната Ахметова.

Виступ Вєрки Сердючки, запрошеної на святкування Дня Шахтаря і Дня Донецька, почався з того, що артист, вийшовши з автомобіля, оступився, втратив рівновагу і трохи не впав.

Данилка притримав від падіння його ж продюсер, який був поряд. Після цього артист вже без сторонньої допомоги вийшов на сцену, встановлену на площі Леніна.

Приблизно в середині свого 25-хвилинного виступу Вєрка Сердючка викликала на сцену свою "Маму" і запропонувала їй зізнатися у коханні "справжньому хлопцю з Донбасу". "Мама" перепитала Вєрку: "Невже, самому Віктору Януковичу?", на що Сердючка запропонувала інший варіант: "Можна і Рінату Леонідовичу".
Після цього "мама" прочитала рядки наступного змісту: "Справжні хлопці є в Партії Регіонів: Віктор Федорович і Рінат Леонідович. Розумні, сильні, красиві, з якими я б хотіла познайомитися ближче!"

Ці нехитрі слова викликали шквал аплодисментів.

На цьому політична агітка, виконана у формі білого вірша, була закінчена. Потім Сердючка виконала свій хіт "Любов вам не тралі-валі".

Вєрка Сердючка була запрошена до Донецька в рамках VII міського фестивалю "Троянда Донецька", присвяченого Дню незалежності України, Дню міста і Дню шахтаря.

Президент компанії-організатора ICMG Олександр Сірий відмовився назвати суму гонорару популярного виконавця, відзначивши лише, що Данилко погодився виступати в Донецьку і зробив це "по-людськи", повідомляє Остров.
Зараз ви читаєте новину «Як Аметову і Януковичу зізнавалася у коханні "мама" Вєрки Сердючки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі