вівторок, 22 квітня 2008 08:30

Яйця Ющенка і Тимошенко виставили на аукціон (ФОТО)
6

 Ігор Суркіс з дочкою Яною
Бізнесмен Ігор Воронов з дружиною Тетяною Рамус та донькою
Телеведуча Катя Осадча з сином Іллею

Минулої п"ятниці у київській галереї Тетяни Франчук пройшов благодійний аукціон. Саме на ньому і збирали гроші на благородні цілі. Експонати виставки були створені руками дітей вітчизняних селебрітіз.

Свої маленькі шедеври представили син Ірини Білик - 8-річний Гліб Оверчук, дочка Олександра Пономарьова та Олени Мозгової - Євгенія Пономарьова, син телеведучої Каті Осадчої та президента Fashion TV Україна Олега Поліщука - 5-річний Ілля Осадчий.

Долучилися до акції 8-річна дочка Влади та Ігоря Литовченко Христина Литовченко, сини Тетяни та Ігоря Франчуків - 8-річний Олександр та 6-річний Ярослав Франчуки, дочка Ольги Сумської та Віталія Борисюка - 6-річна Аня Борисюк, донька Ольги та Ігоря Суркісів 6-річна Яна, дочка Олега та Лілії Пінчук 5-річна Оксана Пінчук, Аліна Гроссу та інші.

А ще гостям аукціону намагалися продати політичні яйця з зображенням Ющенка і Тимошенко.

За дитячу творчість зібрали 72 тисячі доларів. Початкова ціна лотів складала 1000 доларів.

Найактивнішими батьками-байєрами стали троє Ігорів - Суркіс, Воронов і Франчук. А найдорожчою виявилася робота Яни Суркіс та Максима Мамсікова.

Її за 10 тисяч доларів купив татко Яни бізнесмен Ігор Суркіс.

За матеріалом: TabloID.
Зараз ви читаєте новину «Яйця Ющенка і Тимошенко виставили на аукціон (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі