середа, 14 листопада 2007 12:08

Airbus і Boeing отримали замовлення на $65 млрд

За перші два дні авіа-шоу в Абу-Дабі Airbus і Boeing підписали угоди про постачання літаків на більш ніж 65 млрд доларів. Це може забезпечити обом компаніям рекорд продажу цього року. Він особливо важливий для Airbus, яка останнім часом відставала від Boeing і за кількістю замовлень, і за термінами поставок. Прибутки зменшили затримки з пасажирським аеробусом A380 на 555 пасажирів і зміна плану створення моделі A350.

Найбільші заявки надійшли від DAE Capital, лізингового і фінансового підрозділу Dubai Aerospace Enterprise, який погодився купити по 100 літаків у кожного з виробників. Сукупна каталожна ціна складе 27 млрд доларів. Airbus крім того уклала операцій ще на п"ять мільярдів.

Близький Схід — один з найважливіших ринків для виробників літаків. За прогнозами Airbus, на цей регіон припаде 4% світових продажів з 2006 по 2025 роки. Замовники не економлять на пальному, їх не турбують наслідки іпотечної кризи в США. У регіоні активно розвивається ринок авіа-лізингу, на якому протягом десятиліть домінували США і Європа, повідомляють "Відомості".

 

Зараз ви читаєте новину «Airbus і Boeing отримали замовлення на $65 млрд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі