пʼятниця, 06 червня 2008 13:13

Яхту Абрамовича припаркували біля крейсера "Аврора"

У Санкт-Петербурзі у виставковому комплексі "ЛенЕкспо" сьогодні відкривається XII Міжнародний економічний форум.

У форумі беруть участь близько восьми тисяч чоловік. Серед них - глави держав і урядів, підприємці, провідні економісти і аналітики з різних країн світу. Всього очікується близько ста двадцяти зарубіжних делегацій. Нинішній економічний форум набуває все більше рис світської події. Близько 20 всесвітньо відомих багачів-мільярдерів на форум вирішили приїхати морем - на своїх особистих яхтах. Але головним об`єктом загальної уваги, як завжди, став мільярдер Роман Абрамович.

Його 115-метрова яхта Pelorus, як завжди, не помістилася у місці загального швартування для гостей у "Ленекспо", і її довелося швартувати на Англійській набережній недалеко від крейсера "Автора" - на "віповій" стоянці, яка щорічно використовується для іноземних політиків і зірок економіки, пише "Московський комсомолець".

Газета відзначає, що міські власті "припаркували" цю яхту, вартістю 129 млн. доларів, безкоштовно, тоді як іншим яхтам, що припливають на міжнародні регати або фестивалі, стоянка в центрі Петербурга обходиться не менше трьох-чотирьох тисяч доларів в добу, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Яхту Абрамовича припаркували біля крейсера "Аврора"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі