вівторок, 27 березня 2007 11:05

Ахметову варять суп із коров"ячих хвостів

Найзаможніша людина України депутат Рінат Ахметов нерідко балує себе супом з коров"ячих хвостів. Про це в інтерв"ю газеті "Дело" розповів японський кухар Раїс Ласіт, що працює в донецькому готелі "Донбас-Палас", який, як відомо, і належить Ахметову.

За словами кухаря, суп з коров"ячих хвостів з"явився в меню завдяки клієнтові з Тунісу, який прийшов у ресторан і попросив для нього приготувати екзотичне блюдо.

"Він приніс коров"ячий хвіст. Вже не знаю, де він його дістав. Навіть в Україні їх не їдять – віддають собакам. І на базарах хвости не продають. А він десь знайшов – на цілих 2 кг", – розповів кухар.

"Я варив його 6 годин, щоб хвіст став м"яким. Додав імбир, мускатний горіх, перець. І в результаті вийшло смачно. Клієнтові дуже сподобалося. Я навіть вирішив внести суп з коров"ячих хвостів в меню. Коштує він 50 грн. Пару разів пробував цей суп Рінат Ахметов, власник "Донбасс-Паласа", – розповів Ласіт.

За його словами, Рінат Ахметов признався, що суп з коров"ячих хвостів йому сподобався.

"Рінат Ахметов часто приходить в наш ресторан. Зазвичай замовляє сашимі з лосося і каліфорнійський рол. Любить яловичину на тепані", – додав кухар, передає Новый Регион.

Зараз ви читаєте новину «Ахметову варять суп із коров"ячих хвостів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі