Найзаможніша людина України депутат Рінат Ахметов нерідко балує себе супом з коров"ячих хвостів. Про це в інтерв"ю газеті "Дело" розповів японський кухар Раїс Ласіт, що працює в донецькому готелі "Донбас-Палас", який, як відомо, і належить Ахметову.
За словами кухаря, суп з коров"ячих хвостів з"явився в меню завдяки клієнтові з Тунісу, який прийшов у ресторан і попросив для нього приготувати екзотичне блюдо.
"Він приніс коров"ячий хвіст. Вже не знаю, де він його дістав. Навіть в Україні їх не їдять – віддають собакам. І на базарах хвости не продають. А він десь знайшов – на цілих 2 кг", – розповів кухар.
"Я варив його 6 годин, щоб хвіст став м"яким. Додав імбир, мускатний горіх, перець. І в результаті вийшло смачно. Клієнтові дуже сподобалося. Я навіть вирішив внести суп з коров"ячих хвостів в меню. Коштує він 50 грн. Пару разів пробував цей суп Рінат Ахметов, власник "Донбасс-Паласа", – розповів Ласіт.
За його словами, Рінат Ахметов признався, що суп з коров"ячих хвостів йому сподобався.
"Рінат Ахметов часто приходить в наш ресторан. Зазвичай замовляє сашимі з лосося і каліфорнійський рол. Любить яловичину на тепані", – додав кухар, передає Новый Регион.
Коментарі