понеділок, 30 липня 2007 15:54

Ахметов прилетів у Юрмалу підтримати "Барселону" (ФОТО)

 На цьогорічну "Нову хвилю", що проходить у Юрмалі зазирнув, як пише "За Київ" найбагатший українець Рінат Ахметов.

Як повідомляє сайт, Ахметов зізнався, що "Барселона" йому сподобалася, хоча додав, що молдаванка-переможниця йому теж припала до душі.

І хоча на момент розмови журналістів з політиком результати конкурсу ще були невідомі, Ахметов їх вже знав – сказав, йому шепнули, що Україна – друга.

Відомо, що Ахметов перебуває у приятельских стосунках із співголовою журі "Нової хвилі" Ігорем Крутим.

Конкурсна програма латвійського конкурсу "Нова хвиля" вважається закритою. У неділю учасники "Юрмали-2007", у тому числі й українські, вже відспівали оригінальні композиції.

І хоча офіційне оголошення результатів назначене лише на вечір понеділка, глядачі "Нової хвилі" вже встигли вирахувати переможця.

Так, на першому місці "Нової хвилі" опинилася Наталя Гордієнко з Молдови з 312 балами. У той час як Галина Гаврилко та Володимир Ткаченко на двох заробили 308 балів. Таким чином, парочка поділила друге-третє місця з латвійським співаком Ерглісом, пише Tablo ID.


Фото Анни Андрієвської, "Бліка", "Сегодня" та з сайту festival.vitebsk.by

Зараз ви читаєте новину «Ахметов прилетів у Юрмалу підтримати "Барселону" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі