четвер, 17 травня 2007 08:17

Ахметов боротиметься з туберкульозом. Брата він вже вилікував

Учора в Донецьку народний депутат V скликання, президент фонду "Розвиток України" Ринат Ахметов і керівництво Донецької області підписали меморандум "Україна без туберкульозу" про взаємодію суспільства, влади і бізнесу в боротьбі з епідемією туберкульозу.

Як сказав Ахметов, проблема туберкульозу є набагато серйознішою, ніж здається, і розповів, що вона торкнулася і його сім`ї. За словами Ахметова, у нього туберкульозом хворів брат, але спільними зусиллями його вдалося вилікувати. Звичайно, сказав Ахметов, брата лікували провідні фахівці.

Програма передбачає комплекс заходів з профілактики, діагностики і лікування туберкульозу, а також інформування населення про проблему і пропаганду здорового способу життя.

Фінансування регіональної програми здійснюватиметься благодійним фондом "Розвиток України" (близько 50 млн грн.), а також за рахунок коштів обласного бюджету (близько 50 млн грн.) і коштів бюджетів міст області (близько 17 млн грн.), пише УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Ахметов боротиметься з туберкульозом. Брата він вже вилікував». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі